Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν ιδανικός την Καθαρή Δευτέρα για να γιορταστούν τα Κούλουμα στην Ελεύθερη Παραλία των Λιπασμάτων λόγω της συνεχούς βροχής, αλλά η γιορτή του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας πραγματοποιήθηκε κανονικά στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δραπετσώνας, με τη συμμετοχή αρκετών δημοτών μας.

Οι υπεύθυνοι είχαν προνοήσει κι έτσι τα Κούλουμα δεν ακυρώθηκαν. Πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα μοιράστηκαν στους συνδημότες μας, που βρέθηκαν στο Κλειστό της Δραπετσώνας,  ενώ με  κέφι έγινε και το γλέντι μέχρι τις απογευματινές ώρες με την ορχήστρα του Νίκου Κονιτόπουλου. Επίσης, στους μικρούς μας δημότες μοιράστηκαν χαρταετοί, τους οποίους βέβαια δεν μπόρεσαν να πετάξουν, αλλά τους κράτησαν ως ενθύμιο της ημέρας.

Στους παραβρισκόμενους έδινε τις ευχές του ο Δήμαρχος της πόλης μας Λουκάς Τζανής, ενώ τα Κούλουμα γιόρτασαν ακόμα οι αντιδήμαρχοι Διαφάνειας & Διά Βίου Μάθησης Ειρήνη Μόσχου και Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Ελένη Δαβγιώτη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθανάσιος Αθανασόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος & επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Ζαχαρίας Ζούπης, ο Δημοτικός Σύμβουλος & επικεφαλής του συνδυασμού «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Ηλίας Πατίδης, η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Δραπετσώνας Βάϊα Σαββοπούλου και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Μαυρογιαννόπουλος και Νίκος Βρεττάκος.
επιστροφή στην κορυφή