Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕ.ΣΥ.Π. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά – Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (KE.ΣΥ.Π.), θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση τη Δευτέρα  17  Μαρτίου  2014 και  ώρα  18.30 στο  Πολιτιστικό  Κέντρο  «Α. ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» (Μ. Ασίας & Παπαναστασίου), στην οποία καλεί όλους τους γονείς των μαθητών των τάξεων Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.

 Το πρόγραμμα της συνάντησης θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Ο Ρόλος του ΚΕ.ΣΥ.Π. (Μπέσκου Φιλιώ, Υπεύθυνη ΣΕΠ στο ΚΕ.ΣΥ.Π. Κερατσινίου, Εκπαιδευτικός)
  • Πληροφόρηση   για  το  ΝΕΟ  ΛΥΚΕΙΟ και το Γενικό Λύκειο (Μπουκουβάλα Ευδοκία, Υπεύθυνη ΣΕΠ στο ΚΕ.ΣΥ.Π. Κερατσινίου, Εκπαιδευτικός)
  • Πληροφόρηση για το Επαγγελματικό Λύκειο – Σ.Ε.Κ. (Μπέσκου Φιλιώ).
  • Η Οικονομική  Κρίση και η  Επιχειρηματικότητα των  Νέων (Γαλανός Γεώργιος, Λέκτορας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά).

 Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης, αλλά και Εκπαιδευτικός κ. Πέτρος Καψοκόλης, ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση αυτής της συνάντησης – ενημέρωσης, ώστε ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας να βοηθήσει τις οικογένειες της πόλης μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην εκπαίδευση, αλλά και στην αγορά εργασίας.

 Με τη σωστή ενημέρωση οι νεαροί συνδημότες μας θα έχουν τα εφόδια να προχωρήσουν στο νέο Λύκειο, αλλά και να πάρουν μια εικόνα για τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης.

επιστροφή στην κορυφή