Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΔΒΜ ΙΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΔΒΜ ΙΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Το ΚΔΒΜ II Προοπτική ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες προσφέρει δωρεάν μαθήματα υπολογιστών στις βασικές ενότητες πληροφορικής.

Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στην σύγχρονη αγορά εργασίας. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για τις θέσεις εργασίας του δημοσίου και τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά και μία σημαντική πιστοποίηση πληροφορικής αναγνωρισμένη και στον ιδιωτικό τομέα.

Τα δίδακτρα των μαθημάτων είναι δωρεάν και επιβαρύνεστε μόνο το κόστος των εξετάσεων. Τα τμήματα είναι πρωϊνά ή απογευματινά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των συμμετέχοντων.

Η ύλη που θα διδαχτείτε καλύπτει τις Βασικές Ενότητες Πληροφορικής όπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα.

Βασικές Ενότητες Πληροφορικής – 35 ώρες 

  • Επεξεργασία κειμένου – Microsoft Word 2016
  • Λογιστικά φύλλα – Microsoft Excel 2016
  • Διαχείριση Πληροφοριών & Επικοινωνίες – Internet Explorer 11 & Microsoft Outlook 2016

Κόστος Εξετάσεων – Εξετάσεις – Φορέας Πιστοποίησης

Το κόστος εξετάσεων είναι 150,00 ευρώ και περιλαμβάνει την έκδοση κάρτας δεξιοτήτων, τα παράβολα των εξετάσεων και την έκδοση πτυχίου. Επίσης σαν επιπλέον παροχή δίνεται μια δωρεάν επανεξέταση, ανά ενότητα, σε περίπτωση αποτυχίας.

Το ΚΔΒΜ II Προοπτική σε συνεργασία με το Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού Diploma διοργανώνει εξετάσεις τουλάχιστον μια (1) φορά το μήνα.

Oι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο 15 λεπτά πριν την εξέταση με την ταυτότητα τους. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 45 λεπτά και η βάση είναι 70%.

Μαθήματα – Παροχές – Τεστ Προετοιμασίας

Τα μαθήματα γίνονται σε τάξεις των 8-10 ατόμων. Ο κάθε μαθητής δουλεύει σε ατομικό υπολογιστή. Το μάθημα γίνεται από έμπειρους πιστοποιημένους καθηγητές, με τη βοήθεια projector για την καλύτερη παρουσίαση του μαθήματος. Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα στην τάξη με τον καθηγητή σας θα έχετε και δωρεάν πρόσβαση στην απόλυτη εφαρμογή TEST4U, σε ειδικά διαμορφομένη αίθουσα στο ΚΔΒΜ II Προοπτική, για την τελική προετοιμασία των εξετάσεών σας. Το TEST4U σας βοηθά στην προετοιμασία σας για την επιτυχή συμμετοχή σας στις εξετάσεις απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού γνώσης χρήσης υπολογιστή. Το TEST4U θα σας βοηθήσει διότι:

  • Όταν το ποσοστό σας στο TEST4U είναι μεγαλύτερο από 80%, μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης με αυτοπεποίθηση!
  • Θα βοηθήσει εσάς όπως βοήθησε και περισσότερους από 700 000 υποψηφίους να περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις, διότι σας δίνει πλήρη εικόνα της ετοιμότητάς σας για συμμετοχή στις εξετάσεις.
  • Περιλαμβάνει ερωτήσεις που καλύπτουν 100% την ύλη κάθε ενότητας και είναι προσαρμοσμένες όχι μόνο στο επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων, αλλά και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.
  • Περιλαμβάνει βιντεο-λύσεις για κάθε ερώτηση που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι έχετε κάνει λάθος κατά την απάντηση της ερώτησης, ώστε να μην το επαναλάβετε.
  • Λειτουργεί ακριβώς όπως και το εξεταστικό σύστημα, δηλαδή με τις πραγματικές εφαρμογές και όχι με προσομοίωση. Τι πλεονεκτήματα δίνει αυτό; Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλύσετε την ερώτηση με όποιο τρόπο γνωρίζετε καλύτερα!
  • Θα είστε εξοικειωμένοι με το περιβάλλον εξέτασης, διότι το περιβάλλον εξάσκησης του TEST4U είναι ακριβώς το ίδιο.

Δήλωση συμμετοχής

Για την συμμετοχή σας στα δωρεάν μαθήματα υπολογιστών χρειάζεται να συμπληρώσετε την αίτηση που μπορείτε να βρείτε στο site του ΚΔΒΜ2. Ακολούθως θα πρέπει να σταλεί μέσω email στο . Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2104324501 (2 γραμμές).

 

Επισκεφθείτε το site του ΚΔΒΜ2:

http://www.keker.gr/?p=4024

 

επιστροφή στην κορυφή