Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 14:46

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Έμπρακτα συνεχίζει να στηρίζει εκατοντάδες συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σε συνέχεια της διαρκούς προσπάθειας κάλυψης πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των δημοτών - κατοίκων του, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα βασικά είδη διατροφής, το Κοινωνικό Παντοπωλείο ολοκληρώνει αυτές τις ημέρες τη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους. Πρόκειται για την πρώτη  διανομή της νέας περιόδου που αφορά 401 άτομα, τα οποία σταδιακά αναμένεται να αυξηθούν στα 500. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μέρος του προγράμματος εντάσσεται σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ενώ φέτος η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου γίνεται προσπάθεια να  στηρίζεται και στη βοήθεια των σχολείων της περιοχής. Η πρωτοβουλία να δημιουργηθεί ένα δίκτυο αλληλέγγυων σχολείων βασίζεται αφενός στην ανάγκη να ενισχυθεί με κάθε τρόπο το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Φαρμακείο και αφετέρου στην πεποίθηση ότι η ουσιαστική στήριξή τους αποτελεί για τα παιδιά και όχι μόνο ένα μεγάλο μάθημα αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού.

pant 00

pant 000

pant 1

pant 2

pant 3

pant 4

pant 5

pant 6

pant 7

pant 8

pant 9

pant 10