Εκδηλώσεις Δήμου

bus11DOG CAT1

lipasmatacine banner

SMIMMING POOLLIBRARY

banner2kek

 

 

europe

 

 

 

 

 

 

GIS Logo

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 13:25

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΚΘΕΣΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ» ΣΤΟ «ΚΑΧΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ»

Την ξεχωριστή έκθεση εικαστικών τεχνών με τίτλο «Άνθρωποι, χρώμα και σίδερο» φιλοξενεί από τις 13 έως τις 22 Οκτωβρίου (ωράριο: 12.00-21.00, είσοδος ελεύθερη) στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου υφασμάτων «Καχραμάνογλου», ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Την έκθεση που φέτος έχει θέμα «Πόλεμος και προσφυγιά», διοργανώνουν η Κίνηση Εικαστικών Καλλιτεχνών Πέρα(σ)μα, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, ο Φοιτητικός Σύλλογος Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, η ΕΛΜΕ Πειραιά και η Λαϊκή Επιτροπή Δραπετσώνας - Κερατσινίου.

Εκεί που κάποτε, αδράχτια μηχανές και εργάτες γινόταν ένα, εκεί μέσα, 240 καλλιτέχνες (εικαστικοί, ζωγράφοι, χαράκτες, φωτογράφοι) εκθέτουν τα έργα τους, εμπνευσμένα από την κρίση, τη μετανάστευση και την προσφυγιά, ως αποτέλεσμα της κρίσης και του πολέμου.

Η έκθεση εικαστικών τεχνών και φωτογραφίας έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα σημαντικό πολιτιστικό και όχι μόνο γεγονός, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα έργα εκατοντάδων καλλιτεχνών. Από τις 13 του μήνα ήταν προγραμματισμένες και  ξεδιπλώνονται μέχρι τις 22 Οκτωβρίου παράλληλες εκδηλώσεις με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά εργαστήρια για παιδιά και ξεναγήσεις. Ταυτόχρονα, στον χώρο πραγματοποιούνται συζητήσεις για τον πόλεμο και τη στάση του εργατικού κινήματος, τα δικαιώματα των εργαζομένων, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες του site του Δήμου:

e 10

e 9

e 8

e 7

e 6

e 5

e 4

e 3 

e 2

e 1

 

ekthesi 0

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση