Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΩΝ

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΩΝ

"Να ψηφίσει η ελληνική Βουλή για να λύσει τα χέρια των Περιφερειών και των Δήμων, ώστε να γίνουν χρήσιμοι για τους ανθρώπους", υπογράμμισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Ο Χρήστος Βρεττάκος τόνισε ότι "το τέρας που λέγεται γραφειοκρατία εμποδίζει τη λύση του προβλήματος" και πρόσθεσε πως η Βουλή πρέπει άμεσα να νομοθετήσει για να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα.

Μιλώντας για την έντονη βροχόπτωση που έπληξε συγκεκριμένη περιοχή του Κερατσινίου, ο δήμαρχος της πόλης επισήμανε πως "αυτό δεν είναι ένα γεγονός που συνέβη πρώτη φορά τώρα. Το συγκεκριμένο σημείο ταλαιπωρεί τους ανθρώπους πάνω από 20 χρόνια. Είναι ένα σημείο στο οποίο συγκεντρώνονται τεράστιες ποσότητες νερού. Έγινε μετά το 1977 ένα αντιπλημμυρικό έργο στη Λαμπράκη του οποίου όμως η διατομή - κι αυτό είναι το απαράδεκτο - μίκρυνε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφήσει όλα τα νερά". Παράλληλα πρόσθεσε πως 
"τα χρήματα για να γίνει το αντιπλημμυρικό έργο υπάρχουν. Όμως εδώ και τρία χρόνια το μόνο που έχει καταφέρει η Αντιπεριφέρεια- εξαιτίας της γραφειοκρατίας- είναι να έχουμε τον μελετητή που θα κάνει την μελέτη".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρ. Βρεττάκου στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

http://www.dailymotion.com/video/x69prry