Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ

ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ

Με μεγάλη συμμετοχή, κέφι, παρτίδες υψηλού επιπέδου, πάθος και ενθουσιασμό στο πλαίσιο, πάντα, του «ευ αγωνίζεσθαι», πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στον Δήμο μας το 7ο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα σκάκι. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, ο οποίος μίλησε στους μαθητές για την παιδαγωγική διάσταση που έχει το σκάκι και βράβευσε τους συμμετέχοντες και όσους διακρίθηκαν.

Περίπου 300 παιδιά από τα σχολεία της πόλης μας πήραν μέρος στο 7ο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα σκάκι που διοργανώθηκε στον χώρο του 3ου Λυκείου Κερατσινίου, με την υποστήριξη του Δήμου και σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το 3ο Λύκειο Κερατσινίου, την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής και τον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού. Με κέφι και όρεξη, οι μικροί σκακιστές αγωνίστηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα, χαρούμενοι, κάποιοι για τη νίκη που θα τους οδηγήσει στο παναττικό και ενδεχομένως στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και σίγουρα όλοι και όλες για τη συμμετοχή!

Με συναισθήματα χαράς, διασκέδασης, ευγενούς άμιλλας και δημιουργικότητας, οι μαθητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέες σκακιστικές μάχες για του χρόνου.

επιστροφή στην κορυφή