Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

Δήλωση δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

 

Εκδικάστηκε χθες 8 Μαρτίου, στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά η περίφημη υπόθεση που αφορούσε εμένα προσωπικά και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής, για παράβαση καθήκοντος. Όπως αναμενόταν, η απόφαση ήταν αθωωτική για όλους μας.

Τις προηγούμενες ημέρες, σε διάφορα τοπικά μπλογκς και σαιτς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αναπαράχθηκε με ζήλο η «είδηση» για τον «υπόδικο Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας». Δυστυχώς (για τους ίδιους κυρίως) αυτό προσπάθησαν να το «αξιοποιήσουν» και διάφοροι παράγοντες της πόλης που πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο και συκοφαντώντας τη Δημοτική Αρχή θα κερδίσουν την ψήφο των δημοτών.

Από την πλευρά μας έχουμε δώσει εδώ και καιρό απαντήσεις και έχουμε την πεποίθηση ότι έχουμε πείσει αρκετούς, όχι, κυρίως, για όσα λέγαμε, αλλά πρωτίστως γι’ αυτά που κάνουμε.

Μετά και τη χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα Μέσα που εμπνεύστηκαν κι εκείνα που αναπαρήγαγαν την περιβόητη «είδηση» και την προσπάθεια ενός εργολάβου να πλήξει την εικόνα του Δήμου και να δημιουργήσει προβλήματα στη Δημοτική Αρχή επειδή δεν του κάναμε το χατίρι, να προβάλλουν, αντίστοιχα, τη χθεσινή απόφαση.

Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι εκείνοι που σε τοπικό επίπεδο προσπάθησαν να αξιοποιήσουν την «είδηση» για να αμαυρώσουν τη Δημοτική Αρχή, να δημοσιεύσουν, τουλάχιστον, στα προσωπικά τους διαδικτυακά προφίλ, την απόφαση του Δικαστηρίου.

Ευελπιστούμε ότι όσοι επενδύουν στη λάσπη για να χτίσουν προσωπικές πολιτικές καριέρες, θα κατανοήσουν κάποτε ότι ματαιοπονούν. Παρότι όπως λέει ο λαός μας «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», δεν αισιοδοξούμε ότι θα το πράξουν…

Δηλώνουμε λοιπόν ότι από εδώ και πέρα όποιος τολμήσει να ξανα- θίξει την εντιμότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει, να υποστηρίζει ότι «δεν είμαστε ικανοί», «δεν κάνουμε έργο», ότι «βρήκαμε χρήματα από τον ουρανό και δεν τα αξιοποιούμε» κ.λπ. Μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει, αυτό όμως που δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποστηρίξει ξανά, είναι ότι «δε σεβόμαστε και δε διαχειριζόμαστε έντιμα τα χρήματα των συμπολιτών μας».

Τέλος, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, που φτιάχτηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή για να στηρίξει τους συμπολίτες μας που έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, έχει ανάγκη από οικονομική στήριξη. Επομένως, αυτοί που θα μας συκοφαντήσουν με τον ίδιο τρόπο, να γνωρίζουν ότι με τη νομική οδό που θα ακολουθηθεί θα γίνουν στο μέλλον και βασικοί χρηματοδότες του.