Εκδηλώσεις Δήμου

bus11DOG CAT1

lipasmatacine banner

SMIMMING POOLLIBRARY

banner2kek

 

 

europe

 

 

 

 

 

 

GIS Logo

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 11:14

Δώρα Αγάπης για το Πάσχα

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας

μοίρασε δωροεπιταγές σε άπορους συμπολίτες μας


Η κοινωνική ευαισθησία αποτελεί βασική προτεραιότητα του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Για το λόγο αυτό, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μοίρασε 400 δωροεπιταγές σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του χρηματικού ποσού των 40 ευρώ για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης από πολυκατάστημα.

Ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής και η Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεωργακοπούλου Γεωργία, μοίρασαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τις πασχαλινές δωροεπιταγές, ενώ την επόμενη ημέρα επισκέφθηκαν τα ΚΑΠΗ για να προσφέρουν στους αγωνιστές της Τρίτης Ηλικίας της πόλης μας, τα δώρα τους, αλλά ΚΥΡΙΩΣ να πουν ένα λόγο ΑΓΑΠΗΣ στους συμπολίτες μας, που βιοπορούν με εξαιρετική σ’ αυτές τις σκληρές εποχές.

Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής ανέφερε: «Η ενέργεια μας αυτή αποτελεί μέρος μιας συνολικής προσπάθειας για προσφορά ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Η ενίσχυση αυτή είναι συμβολική, αλλά συνάμα τόσο σημαντική για όλους μας. Αναπτύσσουμε και υλοποιούμε ΑΜΕΣΑ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ΠΡΟΝΟΙΑΣ έτσι ώστε το χάδι του Δήμου να δίνει ριζική λύση σε θέματα ένδειας και οικονομικής ανέχειας. Η ανθρωπιά είναι το βασικό συστατικό της πολιτικής μας και έτσι θα συνεχίσουμε.»

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση