Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός συνδιοργανώνουν στην πόλη μας ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και η Ρυθμική Δραπετσώνας, στις 5 και 6 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Αρ. Παπαμιχαήλ ( Ρήγα Φεραίου & Κουντουριώτη). Πρόκειται για την Τελική Φάση της ρυθμικής γυμναστικής Κορασίδων 2018. Η ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί στις 11 π.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στη μεγάλη διοργάνωση, η πόλη μας θα εκπροσωπηθεί από τις αθλήτριες της Ρυθμικής Δραπετσώνας. Συγκεκριμένα, την πρόκριση για την Τελική φάση Κορασίδων κατέκτησαν οι 6 αθλήτριες μας μετά τον Προκριματικό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας(Κορασίδων) Α’-Ε’ Περιφερειών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.

Οι αθλήτριες της Ρυθμικής Δραπετσώνας κατέκτησαν την 7η θέση στο σύνθετο ομαδικό έναντι 125 αθλητριών από 35 σωματεία της Νότιας Ελλάδος που έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Την ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες: Λαγάνη Αγγελική, Μανδόνη Αγγελική, Μπαζίνα Μήνα - Αθηνά, Μπενέτου - Γιολδάση Μαρία, Τριμίτση Κατερίνα και Τσαμπαθώνη Σταυρούλα.

επιστροφή στην κορυφή