Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: «ΈΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ»

ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: «ΈΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ»

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε συνεργασία με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Νήσων Αιγαίου και το Κ.Υ. Δραπετσώνας, στο πλαίσιο της επιβεβλημένης συνεχούς προσπάθειας για ευαισθητοποίηση και επαγρύπνηση του γυναικείου πληθυσμού σχετικά με την ανάγκη γυναικείου προληπτικού ελέγχου, θέλουν να αναδείξουν ότι ο γυναικολογικός έλεγχος για πολλές γυναίκες είναι σωτήριος καθώς δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά σοβαρές παθήσεις.

Γι’ αυτό το λόγο διοργανώνει διήμερη δράση με σύνθημα: «Ένα δώρο στον εαυτό μου…..»

Η δράση θα περιλαμβάνει:

  • Ψηλάφηση μαστού
  • Λήψη ΤΕΣΤ ΠΑΠ
  • Γυναικολογική Εξέταση.

Οι εξετάσεις είναι εντελώς ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ & ΕΓΚΥΡΕΣ και θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ στο κτήριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Μικράς Ασίας 143, 1ος όροφος) , από γυναικολόγους και μαίες του Κ.Υ. της Δραπετσώνας, κατόπιν ραντεβού.

Καλούμε όλες τις γυναίκες που κατοικούν στην πόλη μας να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, θα μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2104633653 από 8:00π.μ. έως 14:00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες και να κλείνουν ραντεβού.

Η διήμερη δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, 11:00-17:00 και την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, 11:00-17:00.

Ας μην ξεχνάμε ότι μόνο η έγκαιρη διάγνωση καθιστά δυνατή τη ριζική θεραπεία σε πρώιμο στάδιο, διαφυλάσσοντας την υγεία και τη ζωή μας.

επιστροφή στην κορυφή