Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣ

Η Μ.Κ.Ο. «Σχεδία», Κέντρο παιδαγωγικής και Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης, έκλεισε 30 χρόνια λειτουργίας  και δράσης στον τομέα της καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού και της ενδυνάμωσης ευάλωτων ομάδων μέσω της τέχνης.

Προκειμένου να γιορτάσει αυτό το πολύχρονο και περιπετειώδες ταξίδι, διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στο δικαίωμα όλων των παιδιών  στην ελευθερία έκφρασης και στην ισότιμη συμμετοχή στον πολιτισμό και την εκπαίδευση, που θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά  σε διάφορους δήμους της Αττικής και θα έχουν γενικό τίτλο : «Με μια εικόνα ταξιδεύω». Ο εορτασμός θα ολοκληρωθεί με μια κορυφαία εκδήλωση στις 20 Νοεμβρίου του 18, ημέρα αφιερωμένη στα Δικαιώματα του Παιδιού. 

Η έναρξη θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018  στις 7:00  το απόγευμα, στον Πολυχώρο  Λιπασμάτων Δραπετσώναςκαι θα περιλαμβάνει  έκθεση ζωγραφικής των παιδιών που συμμετείχαν στα καλλιτεχνικά  εργαστήρια της «Σχεδίας» στη Δραπετσώνα. Τα εικαστικά έργα που θα εκτεθούν στα Λιπάσματα στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε διάφορους  χώρους  μαζί με έργα  και άλλων παιδιών από την Αττική στο πλαίσιο ευρύτερων εκδηλώσεων που θα αφορούν όλες τις μορφές τέχνης..

επιστροφή στην κορυφή