Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΡΩΤΗ ΦΛΕΒΑ"

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΡΩΤΗ ΦΛΕΒΑ"

Στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης που υλοποιεί το Κέντρο Γυναικών του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, τα στελέχη του Κέντρου σε συνεργασία με την ηθοποιό και σκηνοθέτη κυρία Αρκαδία Ψάλτη σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε δωρεάν την παράσταση "Πρώτη Φλέβα" του Γιάννη Μακριδάκη.

Η "Πρώτη Φλέβα'' είναι μια νουβέλα του Γιάννη Μακριδάκη που εκδόθηκε την άνοιξη του 2016 από τον εκδοτικό οίκο ΕΣΤΙΑ και αποτυπώνει τις αληθινές ιστορίες που αφηγήθηκαν μία γυναίκα και ένας άντρας, από τις ζωές τους. Με υλικό την νουβέλα, η παράσταση εστιάζει στο σχήμα και την ουσία της αγάπης.

Μετά το τέλος της παράστασης, οι σύμβουλοι του Κέντρου σε συνεργασία με την κυρία Ψάλτη θα σχολιάσουν ζητήματα έμφυλης βίας που αναδύονται μέσα από το έργο, καθώς και τους λόγους και τους τρόπους που η απουσία της αγάπης ή η στρεβλή αντίληψη γι αυτήν λειτουργεί κακοποιητικά στην ανθρώπινη ύπαρξη. 

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Hotel "Lux" στην Τρούμπα στις 1 & 2 Ιουλίου, στις 9.00 μ.μ. και μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 6972 313738.

Η παράσταση διαρκεί 60΄ και υλοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΑΤΛΑΣ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. 

logo

 

επιστροφή στην κορυφή