Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΘΛΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΘΛΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ανακοίνωση για το τέλος της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του «Γ.Σ. Άθλος», έβγαλε η Διοίκηση του αθλητικού Σωματείου της πόλης μας, σημειώνοντας παράλληλα τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητριών της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 29 Ιουλίου στη Λάρισα έπεσε η αυλαία της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του Γ.Σ Άθλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών όπου ο σύλλογος μας κατέκτησε τη 13η θέση ανάμεσα σε 90 συλλόγους.  Η Βέρα Γριλλου κατέκτησε την 1η θέση και στέφτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 800μ. νέων γυναικών και τη 2η θέση στα 400μ. κατακτώντας, το αργυρό μετάλλιο.

Η Κατερίνα Γρηγοριάδου πήρε την 11η θέση στα 400μ. και 800μ. αντίστοιχα. Η Άννα Βησσαριου τη 13η θέση στα 400μ. και τη 16η στα 200μ. Τέλος, η σκυτάλη μας με τις (Βησσαριου-Γιαλλελη-Γρηγοριαδου και Γριλλου) κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Μια χρονιά λοιπόν που μας άφησε απόλυτα χαρούμενους και δικαιωμένους για την επιλογή μας. Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για τις προσπάθειες και το ήθος τους.  

Όλους τους γονείς που μια ολόκληρη χρονιά ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και καταστάσεων ήταν κοντά στα παιδιά και το σύλλογο.

Τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο.

επιστροφή στην κορυφή