Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ

Δήλωση δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου:

Συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την πολιτική δολοφονία του συμπολίτη μας Παύλου Φύσσα, από τα τάγματα εφόδου των ακροδεξιών δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου, οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της εγκληματικής ενέργειας, συνεχίζουν να παραμένουν ατιμώρητοι και ελεύθεροι. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα, φασιστικές ομάδες που είχαν «εξαφανιστεί» για λίγο διάστημα μετά τη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι, ξεθάρρεψαν από την ατιμωρησία των εγκληματιών και επανεμφανίστηκαν στους δρόμους του Πειραιά, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι ημέρες αυτές οφείλουν και πρέπει να είναι το εφαλτήριο για να μπει οριστικά τέλος στην ανεξέλεγκτη δράση των ακροδεξιών δολοφόνων. Όχι μόνο στις προσφυγικές γειτονιές του Παύλου, το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, οι νοσταλγοί του Χίτλερ και των SS δεν έχουν καμία θέση. Η καταδίκη των νεοναζί πρέπει να είναι παντού, συνολική και βαριά.

Η καρδιά του Παύλου συνεχίζει να χτυπά στις γειτονιές της πόλης μας, υπενθυμίζοντάς μας ότι είναι καθήκον όλων μας να τελειώνουμε με την ακροδεξιά μια και καλή. Αποτελεί υπόθεση όλων μας η υπεράσπιση της κοινωνίας των πολιτών, της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ως Δημοτική Αρχή καλούμε τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας να πάρουν μαζικά μέρος στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις των ημερών, για την επέτειο από τα 5 χρόνια της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

επιστροφή στην κορυφή