Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΑΝΤ. ΚΙΟΥΚΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΑΝΤ. ΚΙΟΥΚΑ

Μια σημαντική αναγνώριση περίμενε τον καταξιωμένο συντοπίτη μας σκηνοθέτη Αντώνη Κιούκα.

Μετά, το ήδη πολυβραβευμένο τουριστικό ντοκιμαντέρ του Greece 365, που κέρδισε πέρυσι την κορυφαία διάκριση στο διεθνούς φήμης Φεστιβάλ Τουριστικών ταινιών του Ζάγκρεμπ, ήρθε φέτος, ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής αξίας του, ο ορισμός του ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του ίδιου, που ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε χθες.

Γέννημα – θρέμμα Κερατσινιώτης, ο Αντώνης Κιούκας τέλειωσε το 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Πειραιά (σήμερα 1ο Λύκειο, στην Αφεντούλη) και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, όπου για χρόνια εργάστηκε ως Οργανωτικός Διευθυντή του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της πόλης.

Στο μεταξύ, το ντοκιμαντέρ Greece 365-Day Destination”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, είναι υποψήφια στον διαγωνισμό για το διεθνές βραβείο κοινού της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) "People's Choice" 2018.

Μπορείτε στον παρακάτω σύνδεσμο να ψηφίζετε για τη συμμετοχή του συντοπίτη μας σκηνοθέτη, στέλνοντας ένα μήνυμα από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο: https://www.cifft.com/film/greece-a-365-day-destination.