Εκδηλώσεις Δήμου

espa kentro ygeias

bus11DOG CAT1

SMIMMING POOLLIBRARY

 

lipasmata

cine banner

roma

kentro symvouleytikis 

banner2

kek

 

 

europe

 

 

 

 

 

 

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 17:10

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας είναι κοινωνικό αγαθό και απαραίτητο για την καθημερινότητα κάθε πολίτη. Δυστυχώς οι κοινωνικές υπηρεσίες αντιμετωπίζουν καθημερινά περιστατικά αδυναμίας πληρωμής του λογαριασμού ηλεκτρισμού και την απόγνωση των ανθρώπων που δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας και διαμένουν σε οικία που το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κομμένο. Το ΦΕΚ 4189/Β/24-09-2018 άρθρο 2 παρ. Α ψηφίστηκε για να βοηθήσει αυτή την ομάδα πληθυσμού και αφορά κομμένα ρεύματα μέχρι τις 21/09/2018.

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας μέσω του τμήματος Προνοιακών Επιδομάτων δίνει πληροφορίες, λαμβάνει τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στην οδό Μ. Ασίας 143, Κερατσίνι, 1ος όροφος, καθημερινά 8:00- 14:00.

Οι συνεδριάσεις με την παρουσία εκπροσώπου του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, της ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου γίνονται κάθε δεκαπενθήμερο. Εξετάζονται τα δικαιολογητικά των αιτήσεων και γράφεται η απόφαση για τους οφειλέτες που ευεργετούνται από το πρόγραμμα.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει 4 συνεδριάσεις. Οι αιτήσεις που έχουν γίνει στην υπηρεσία είναι 40. Από αυτές έχουν εγκριθεί οι 30 αιτήσεις όπου και έγινε άμεσα η επανασύνδεση ρεύματος, έχουν απορριφθεί οι 7 και εκκρεμούν 3 που χρειάζονται περαιτέρω δικαιολογητικά.

Δείτε το σχετικό ενημερωτικό έγγραφο που επισυνάπτεται παρακάτω: 

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση