Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 635

ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΗΣ «ΓΛΑΥΚΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΗΣ «ΓΛΑΥΚΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Όμορφες χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα γούρια, μικρά δώρα για τις γιορτές και ημερολόγια, από τους νέους, τις νέες και τις εθελόντριες του Συλλόγου «Γλαύκα», μπορεί κανείς να βρει στην έκθεση που πραγματοποιεί ο ίδιος ο Σύλλογος στο αίθριο του δημαρχείου Κερατσινίου- Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200- Κερατσίνι).

Η έκθεση ξεκίνησε χθες Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι αύριο Τετάρτη. Σήμερα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται μέχρι τις 4 μ.μ., ενώ αύριο θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Η Γλαύκα είναι πολιτιστικός και ψυχαγωγικός σύλλογος, ο οποίος δημιουργήθηκε από εθελοντές, γονείς, επιστήμονες, προκειμένου να απασχολεί δημιουργικά νέους με νοητική και κινητική αναπηρία και υποστηρίζεται από τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, ο οποίος παρέχει τον χώρο δραστηριοτήτων και το πούλμαν μετακίνησης με ράμπα. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία και την κοινωνική ένταξη των νέων, παρέχοντας ευκαιρίες δημιουργικής δράσης και συμμετοχής σε προγράμματα που αναπτύσσουν τις δεξιότητες και προάγουν την ποιότητα ζωής των συμμετεχόντων.

επιστροφή στην κορυφή