Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

Πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο, για μικρούς και μεγάλους πολίτες, διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, με στόχο να χαρίσει πολλά χαμόγελα, στιγμές ψυχαγωγίας και μοναδικές στιγμές, αφού, για τις εορταστικές ημέρες, οι γειτονιές της πόλης μας θα γίνουν το επίκεντρο του κεφιού και της διασκέδασης.

Ο Δήμος μας έχει προγραμματίσει μια πλούσια σειρά από εκδηλώσεις σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.

Καθημερινά, από 21 Δεκεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου, θα λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο πρώην εργοστάσιο Καχραμάνογλου (πλησίον Αγ. Παντελεήμονα – Κερατσίνι) από τις 5.30 μ.μ.- 9 μ.μ. Επίσης, το τουριστικό τρενάκι θα «ταξιδεύει» τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Παράλληλα, στο πάρκο Σελεπίτσαρι (Α. Παπανδρέου) θα λειτουργεί η Παιχνιδοχώρα, τις καθημερινές από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα από 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Εκδηλώσεις, ακόμη, έχουν προγραμματιστεί στις 22,23,29 και 30 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στην πλατεία Βούρλων στη Δραπετσώνα. Στις 5 Ιανουαρίου 2019 στην πλατεία Περαιβού και στις 6 Ιανουαρίου στην πλατεία Ευγένειας. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις θεάτρου σκιών στις 3 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο «Μ. Μερκούρη» και στις 4 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο «Αντ. Σαμαράκης».

Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά, μέσω του site και των social media του Δήμου, για το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.