Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 13:10

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Σε μια σειρά από σημαντικές και αναγκαίες παρεμβάσεις, με στόχο τη συντήρηση και την αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων της περιοχής μας, έχουν προχωρήσει το τελευταίο διάστημα οι δυνάμεις του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και οι σχολικές επιτροπές.

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των μαθητών και τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών της εκπαιδευτικής διαδικασίας, η Δημοτική Αρχή ρίχνει το βάρος δουλειάς της στην επισκευή και βελτίωση των σχολικών κτηρίων, ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, προκείμενου απερίσπαστοι να αφοσιωθούν στο έργο τους.

Συγκεκριμένα, εργασίες αποκατάστασης (βαψίματα, μόνωση, τουαλέτες κλπ) πραγματοποιήθηκαν στο 4ο Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, καθώς και εργασίες στον προαύλιο χώρο του. Εργασίες βαψίματος και συντήρησης του προαύλιου χώρου έγιναν στο 18ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου, ενώ στο 23ο Δημοτικό Κερατσινίου κατασκευάστηκε μια νέα αίθουσα. Εργασίες συντήρησης έγιναν επίσης, στο 4ο Λύκειο Κερατσινίου και αντικατάσταση τουαλετών στο 1ο Δημοτικό Κερατσινίου και στο 3ο Δημοτικό Δραπετσώνας. Στο 6ο Γυμνάσιο Κερατσινίου πραγματοποιήθηκαν εξωτερικοί χρωματισμοί, στο 20ο Δημοτικό Κερατσινίου αντικαταστάθηκαν τα αλουμίνια, και στο 4ο Δημοτικό Δραπετσώνας ανακαινίστηκε η αίθουσα σίτισης του σχολείου. Τέλος, εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν στο 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας, όπως και στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο- Λύκειο Δραπετσώνας.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση