Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 12:42

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Δύο νέα λεωφορεία και ένα πούλμαν φιλικά προς το περιβάλλον, για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, απέκτησε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Τα λεωφορεία αποκτήθηκαν έπειτα από ανοιχτό- δημόσιο διαγωνισμό, με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας της μετακίνησης των πολιτών.

Τα νέα λεωφορεία πρόκειται να εξυπηρετούν περισσότερους από 65 επιβάτες το καθένα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ο Δήμος μας, με την ενίσχυση του λεωφορειακού στόλου, διευκολύνει και παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες να χρησιμοποιούν τη Δημοτική Συγκοινωνία δωρεάν για τις μετακινήσεις τους.

Επιπλέον, με την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την κυκλοφορία, στοχεύει στη διαμόρφωση συνθηκών ανεμπόδιστης διακίνησης και μεταφοράς μέσα στη πόλη, όπως και στη ρύθμιση της χρήσης των δρόμων, με τρόπο ώστε να κινούνται αρμονικά οι πεζοί, τα δημόσια μέσα μεταφοράς και τα οχήματα.

Με τα τρία νέα αυτά οχήματα, κλείνει ο πρώτος μεγάλος κύκλος ανανέωσης του δημοτικού στόλου. Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα αποκτήθηκαν 6 μεγάλα απορριμματοφόρα., 2 μεσαία φορτηγά, 2 διπλοκάμπινα φορτηγάκια, 6 μοτοσυκλέτες, 2 μηχανικά σάρωθρα, 2 λεωφορεία, 1 πούλμαν, 1 μικρό επιβατικό για τις ανάγκες του Δήμου κι 1 όχημα- ψυγείο για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων.

Για τη Δημοτική Αρχή, η καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης αποτελεί προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της και θα συνεχίσει να είναι.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση