Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Για ακόμα μία χρονιά, ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας και η Ένωση Κρητών Κερατσινίου - Δραπετσώνας "Το Αρκάδι", συνδιοργανώνουν το καθιερωμένο πλέον Κυνήγι Θησαυρού!

Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι επιλογές των ομάδων θα μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι τις 3 Μαρτίου 2019 στη σελίδα του παιχνιδιού στο facebook και στο mail . Για την επιλογή των ομάδων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε για άλλη μία χρονιά να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε παρέα!

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η διασκέδαση με την ανακάλυψη ενός κρυμμένου θησαυρού μέσα από την αποκρυπτογράφηση μιας σειράς γρίφων. Κάθε ομάδα καλείται να αντεπεξέλθει σε ένα πλήθος προκλήσεων, που τίθενται από την Οργανωτική Επιτροπή του παιχνιδιού. Ο βασικότερος σκοπός «του κυνηγιού» είναι η χαρά του παιχνιδιού, η χαρά της συμμετοχής και η χαρά της συλλογικότητας που θα πρέπει να αναπτύξουν μεταξύ τους όλοι οι παίχτες! Οι δραστηριότητες του παιχνιδιού, περιλαμβάνουν γρίφους, ασκήσεις περιήγησης μέσα από κρυμμένα ενδεικτικά στοιχεία διασκορπισμένα σε ολόκληρη την πόλη. Οι δράσεις αυτές αναστατώνουν την πόλη και μεταφέρουν σε κάθε άκρη της πλήθος εκπλήξεων, συγκινήσεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, απρόοπτων και ανατροπών.

Στο παιχνίδι μπορούν να πάρουν μέρος συνολικά είκοσι (20) ομάδες που θα απαντήσουν θετικά στην πρόσκληση της διοργανώτριας αρχής. Και επειδή όλοι οι καλοί χωράνε και όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα, ΟΛΟΙ μπορούν να πάρουν μέρος στο τρίτο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού άνω των 10 ετών. Η κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από 6-10 άτομα. Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού ενδιαφερομένων θα ακολουθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συγκρότηση μιας ομάδας ανηλίκων είναι να απαρτίζεται τουλάχιστον από 1 ενήλικα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια τους .(Ο ενήλικας θα προσμετράτε στην συγκρότηση της ομάδας).

Κάθε ομάδα θα ορίσει έναν αρχηγό, και διαλέγει ένα όνομα που θα τη χαρακτηρίζει μέσα από τα ονόματα που δίνονται στη λίστα με τις ομάδες. Απαραίτητη προϋπόθεση τα μέλη κάθε ομάδας θα πρέπει να είναι ντυμένα σύμφωνα με το Αποκριάτικο πνεύμα

(μην έρθεις με τζινάκι και σκαρπίνι......).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 και ώρα 09:30 και θα τελειώσει στις 17:30. Οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία (Εργοστάσιο Καχραμάνογλου) 30 λεπτά νωρίτερα για τυχόν διευκρινίσεις. Αν χρειαστεί, μπορεί το παιχνίδι να πάρει παράταση για την ολοκλήρωσή του.

Ορισμένα θέματα για να αποδειχθεί ότι λύθηκαν, χρειάζεται η προσκόμιση μιας ή περισσότερων φωτογραφιών, κατά προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή. Η κάθε ομάδα θα διευκολυνθεί, αν διαθέτει κάποιον με άνεση στις νέες τεχνολογίες (π.χ. να μπορεί να χειριστεί έναν Η/Υ, να στέλνει ένα e-mail και να “κατεβάζει” τις φωτογραφίες από ένα smart-phone ή από μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή).

Κατά την εκτέλεση του παιχνιδιού, για να λυθεί κάποιος γρίφος ή για να υλοποιηθεί κάποια δράση, ίσως χρειαστεί να ζητηθεί η συνδρομή και άλλων πέραν των μελών ενός πληρώματος. Ίσως κάποιων με εξειδικευμένες γνώσεις σ’ ένα τομέα, ή κάποιων με διαφορετική εμπειρία ή ηλικία από τα μέλη του πληρώματος. Αυτό όχι μόνο δεν απαγορεύεται, αλλά σε μερικές περιπτώσεις επιβάλλεται !!

Προσοχή στην εχεμύθεια. Είναι κρίμα κάποια μέλη ομάδων να “στύβουν” το μυαλό τους για να ανακαλύψουν ένα γρίφο και από λάθος χειρισμό να μάθουν τη λύση και τα "αντίπαλα" στρατόπεδα. Όλα τα μέλη της ομάδας, αλλά και όσοι συνεργάζονται μαζί τους, θα πρέπει να λειτουργούν με “συνωμοτικούς κανόνες”. Η “παραπλάνηση” και η διασπορά “ψευδών ειδήσεων”, είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού.

Οι δοκιμασίες καθώς και η επίλυση των γρίφων δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη σωματική αντοχή ή δύναμη. Οι μετακινήσεις που γίνονται από τις ομάδες στα όρια της πόλης του Κερατσινίου, πραγματοποιούνται με δική τους επιλογή και δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και συνιστούν στις ομάδες να βαδίζουν στην πόλη με μεγάλη προσοχή στα πεζοδρόμια όπως και να ελέγχουν όταν διασταυρώνουν. Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας πρέπει να τηρείται κατά γράμμα και εφόσον διαπιστωθεί κάποια παρατυπία από κάποιο παίχτη, μπορεί να οδηγήσει σε άμεση αποβολή της αντίστοιχης ομάδας.

Οι ομάδες που καταστρέψουν οποιοδήποτε στοιχείο για να εμποδίσουν τις υπόλοιπες να συνεχίσουν το παιχνίδι αποκλείονται αμέσως από τους διαχειριστές.

Η οργανωτική επιτροπή είναι αρμόδια για επίλυση κάθε ένστασης ή διαφωνίας που μπορεί προκύψει.

Η ομάδα που θα βρει όλους τους γρίφους, πετύχει στις δοκιμασίες και φέρει το χαμένο θησαυρό, θα κερδίσει. Τι θα κερδίσει;;;;

Μην είσαι ανυπόμονος...

Το έπαθλο δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Η πραγματική και ουσιαστική επιβράβευση θα πρέπει να είναι το κέφι, η ξενοιασιά και η διασκέδαση για όσους χαρούν πραγματικά το παιχνίδι. Η συμμετοχή, η φιλία και η αλληλεγγύη θα πρέπει να είναι τα μεγαλύτερο κέρδος για όλους μας.

 

ΟΜΑΔΕΣ

 

Χειμερινοί κολυμβητές

Διάβολο – θήλυκα

Κουρσάροι

Φίλοι Ρωμαίοι

Αγγελάκια

Στρουμφοχωριό

Αρλεκίνοι

Ροζ φλαμίνγκο

Μπλε ποδιές

Βαριά τραυματίες

Σέξι καμαριέρες

Οι φίλοι μας τα ζώα

Φλόκια

Ήρθε ο στόλος

Άραβες και Χανουμάκια

Γύφτο – πρόξενοι

Πυτζάμα party

Super Ήρωες

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου

Τα Τσικάκια.

 

4

3