Εκδηλώσεις Δήμου

bus11DOG CAT1

lipasmatacine banner

SMIMMING POOLLIBRARY

banner2kek

 

 

europe

 

 

 

 

 

 

GIS Logo

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 13:46

ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΑΜΠ

Στον κατάμεστο, από παιδιά και γονείς, χώρο εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου Δραπετσώνας, ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που διοργάνωσε και φέτος για 4 εβδομάδες ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, δωρεάν για τους μικρούς δημότες.

Με πολύ κέφι, μουσική χορό, θέατρο και διάφορα δρώμενα, ένα ταξίδι δημιουργικής απασχόλησης, για περίπου 600 μικρούς δημότες, έφτασε για φέτος στο τέλος του. 
Σε αυτές τις 4 εβδομάδες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε εργαστήρια Θεάτρου, Μουσικής, Εικαστικών, Κούκλας, Παραδοσιακών Παιχνιδιών, Συναισθηματικής Αγωγής, Γυμναστικής, Αθλήματα, Κυνήγι Θησαυρού, Ανακύκλωση, Παιχνίδια με το Νερό, Ανταλλακτικό Παζάρι κ.ά. Να μάθουν, να δημιουργήσουν, να αθληθούν και να διασκεδάσουν. Τις δημιουργίες τους μάλιστα, από τα Εργαστήρια εικαστικών, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να τις παρουσιάσουν σήμερα στο κοινό.

Με δεδομένη την επιτυχία του προγράμματος, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, έχει καθιερώσει το θερινό καμπ για παιδιά τα τελευταία 5 χρόνια, θεσμό που προτίθεται να συνεχίσει και να βελτιώνει κάθε χρόνο.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση