Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των Βάσεων για την εισαγωγή χιλιάδων νέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για το επισφράγισμα των κόπων και των θυσιών τους.

Εύχομαι ολόψυχα στους επιτυχόντες νέους/ες, να έχουν καλή ακαδημαϊκή πορεία, να εφοδιαστούν με την απαραίτητη γνώση και την εμπειρία εκείνη που θα τους είναι χρήσιμη για να εκπληρώσουν όλα τα όνειρά τους.

Σε αυτή τους την προσπάθεια βασικός αρωγός οφείλει να είναι η Πολιτεία. Αυτή, πρέπει με όλα τα μέσα να στηρίζει τη Δημόσια Εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της, καθώς και τις οικογένειες εκείνες που αδυνατούν οικονομικά να υποστηρίξουν τα παιδιά τους στον δύσκολο δρόμο της φοίτησής τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Σε όσους και όσες δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά να εισαχθούν σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, θα ήθελα να τονίσω ότι δεν έχει τίποτα κριθεί για το μέλλον τους. Βρίσκονται εξάλλου ακόμα στην αρχή της διαδρομής τους και κρατούν τις τύχες τους στα χέρια τους. Η πίστη και η προσήλωση στις δικές τους δυνάμεις, είναι ο οδηγός για ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν στο μέλλον.

Τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων δεν είναι παρά η αρχή ενός διαρκούς προσωπικού και συλλογικού αγώνα για την ίδια τη ζωή. Η νέα γενιά, συνεχίζει να αποτελεί την ελπίδα για τον τόπο μας για ένα καλύτερο μέλλον που από κοινού μπορούμε να οικοδομήσουμε.

Χρήστος Βρεττάκος,

Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

επιστροφή στην κορυφή