Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας πραγματοποίησε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το «Φεστιβάλ στη Θάλασσα 2019» στο Πάρκο Εργατιάς στον χώρο της παραλιακής ζώνης των Λιπασμάτων, με την οργάνωση συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων, στις οποίες συμμετείχαν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες.


Παράλληλα με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των ανθρώπων που παρακολούθησαν τις συναυλίες, μεγάλη ήταν η συμβολή των πολιτών στη συλλογή τροφίμων και φαρμάκων, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, κοινωνικού φαρμακείου και κοινωνικού συσσιτίου του Δήμου μας.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, αποδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία και αλληλεγγύη, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ενισχύοντας τις παραπάνω δομές με τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λάδι, γάλα κ.α., καθώς και με φάρμακα (αντιβηχικά σιρόπια, παυσίπονα κ.α.).
Τα είδη πρώτης ανάγκης και τα φάρμακα συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι από το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας (Κεντρική Δομή) και τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, οι όποιοι παρευρίσκονταν στον χώρο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ενημερώνοντας παράλληλα τους δημότες για τις παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας.