Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 11:01

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας συμμετείχε για πρώτη χρονιά φέτος στον θεσμό Bravo Sustainability Awards και απέσπασε τιμητική διάκριση στον πυλώνα Περιβάλλον για το έργο της ανάπλασης της περιοχής του πρώην εργοστασίου λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.

Ο θεσμός BRAVO 2019, αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από τις Επιχειρήσεις, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Κοινωνία των Πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών από τους Οργανισμούς αυτούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία της ΕΛΛΑΔΑΣ του ΑΥΡΙΟ.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τον Δήμο Κερατσινίου –Δραπετσώνας εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας, κ. Μελάς Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Θεόδοτος Μιλτιάδης που παρέλαβε το βραβείο και η προϊσταμένη του τμήματος Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κα. Κρητικού Θεοδώρα. Ο Αντιδήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία του έργου της ανάπλασης για την περιοχή και σημείωσε ότι η επίτευξή του πραγματοποιήθηκε χάρη στο κοινό όραμα και τις ακούραστες προσπάθειες, τόσο της Διοίκησης, όσο και των εργαζομένων του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται στο μήνυμα του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου : «Για εμάς, η προστασία του Περιβάλλοντος, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η επίτευξη των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης αποτελούν μόνιμη επιδίωξη που απορρέει από την καθημερινή μας συμπεριφορά».

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση