Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τη δύσκολη και επίπονη προσπάθεια εκατοντάδων μαθητών της πόλης που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, επιβράβευσε χθες βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο πολιτιστικό κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης», ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας.


Όπως υπογράμμισε, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, «η επιτυχία αυτή των παιδιών, με τη σημαντική συμβολή των οικογενειών και των καθηγητών τους, μπορεί να αποτελέσει εφόδιο για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, τόσο για το προσωπικό τους καλό, αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας μας».

Η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει, είναι μια εκδήλωση η οποία αποτελεί θεσμό για τον Δήμο μας. Οι νέοι και οι νέες που διακρίθηκαν με την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τιμήθηκαν με έπαινο, όπως και τα παιδιά που στο πλαίσιο του διαγωνισμού ζωγραφικής, μετέφεραν στο χαρτί τη φαντασία τους σε σχέση με τη Μάχη της Ηλεκτρικής. Ενός διαγωνισμού που τιμά τους ήρωες της Μάχης της Ηλεκτρικής και αποδεικνύει πώς μπορεί η γνώση της ιστορίας να διαμορφώσει τη συλλογική μνήμη και ταυτότητα μας.

Το πολιτιστικό κέντρο «Αντ. Σαμαράκης», αποδείχθηκε πραγματικά μικρό για να χωρέσει όσους και όσες έσπευσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ήταν μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, χαρά και ελπίδα.
Την όμορφη και ζεστή εκδήλωση πλαισίωσε το μουσικό σχήμα από το ΚΕΘΕΑ, που χάρισε πραγματικά ξεχωριστές και ιδιαίτερες στιγμές.

επιστροφή στην κορυφή