Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας - σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης- οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, θα μπορούν να κάνουν βόλτα στους δρόμους της πόλης με το τουριστικό τρενάκι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, ψωνίζοντας παράλληλα στα μαγαζιά της περιοχής μας!

Αφετηρία και τερματισμός του τουριστικού τρένου, το πρώην εργοστάσιο ΚΑΧΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ (Κωνσταντινουπόλεως 51) (Στην αφετηρία του 820).

Διαδρομή: Κατεβαίνει την Κωνσταντινουπόλεως στρίβει αριστερά την Καραολή και Δημητρίου, στρίβει δεξιά την Ελ. Βενιζέλου και δεξιά την Λεωφ. Δημοκρατίας, δεξιά την Κωνσταντινουπόλεως και στο φανάρι του νερού αριστερά την Λεωφ. Σαλαμίνος, δεξιά στην Παύλου Φύσσα και πριν το τέλος της οδού κυκλικά την πλατεία Νίκης και ξαναμπαίνει στο άλλο ρεύμα της Παύλου Φύσσα, αριστερά στην Λεωφ. Σαλαμίνος και δεξιά στην Κωνσταντινουπόλεως προς τον τερματισμό.

Επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών στο εργοστάσιο, στην Καρολή και Δημητρίου (πλατεία Κύπρου), στη Λεωφ. Δημοκρατίας και στην Παύλου Φύσσα και στα δύο ρεύματα.