Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟ

ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟ

Πολλά είναι τα μηνύματα Φορέων, Συλλόγων, προσωπικοτήτων κ.λπ. που συμπαραστέκονται στον δήμαρχο της πόλης Χρήστο Βρεττάκο, εν όψει της εκδίκασης της αγωγής της Oil one προς τον ίδιο για συκοφαντική δυσφήμιση της εταιρείας, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 9 π.μ. στα δικαστήρια Πειραιά.

 Η συνέλευση του Σχολείου Αλληλεγγύης σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι "συζήτησε και στηρίζει την πρωτοβουλία που έχουν πάρει οι σύλλογοι εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής μας.
Για πολλά χρόνια οι γειτονιές μας επιβαρύνονται από τη βαριά βιομηχανική δραστηριότητα. Με την έναρξη της λειτουργίας του εργοστασίου της Oil One, οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν για άλλη μια φορά τις επιπτώσεις αυτής της δραστηριότητας στον αέρα που αναπνέουμε.
Οι οσμές είναι πραγματικότητα. Για την προστασία της ζωής και της υγείας των κατοίκων πρέπει να απομακρυνθούν οι ρυπογόνες δραστηριότητες από τον οικιστικό ιστό".

 

Επίσης, Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερψη-χώρος σημειώνει ότι "ενόψει και της δίκης που διεξάγεται στις 14 Φλεβάρη, το Δ.Σ. δηλώνει απερίφραστα την καταδίκη του ενάντια στην απαράδεκτη ενέργεια της “OIL ONE” να καταθέσει αγωγή κατά του Δημάρχου Χρ. Βρεττάκου για συκοφαντική δυσφήμιση, διεκδικώντας μάλιστα αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ και προσωποκράτηση του για ένα χρόνο !!
Δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασιστικά ενάντια σε τέτοιου είδους πρακτικές που ποινικοποιούν τη δράση και την άποψη κάθε υπεύθυνου πολίτη και φορέα, πόσο μάλλον της δημοτικής αρχής !
Δηλώνουμε επίσης ότι ο εκφοβισμός και η τρομοκράτηση που επιχειρείται ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το αυτονόητο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ !!
Άλλωστε οι κάτοικοι αυτής της πόλης είναι μαθημένοι να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους στη δουλειά και τη ζωή, ενάντια σ' όποιους τα επιβουλεύονται ή τους τα στερούν !!
Ο δίκαιος αγώνας των κατοίκων αυτής της περιοχής, θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση για
- την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των ΚΑΖΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ κι όλων των ρυπογόνων βιομηχανιών απ’ την περιοχή
- την απαλλοτρίωση του συνόλου των 640 στρεμμάτων της περιοχής για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του λαού σε πράσινο, πολιτισμό, αθλητισμό, υγεία, παιδεία.
- Την μη εφαρμογή των σχεδίων της COSCO μέσω του master plan, που θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερη την περιοχή μας".