Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σε αυτή τη δύσκολη πραγματικά περίοδο, όσοι/ες χρειάζονται αίμα χρειάζονται τη στήριξή μας και η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ουσιαστικό δείγμα στήριξης και αλληλεγγύης.

Έτσι, ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό», απευθύνει έκκληση προς όλους τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια για τη συγκέντρωση μονάδων αίματος και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται στην χώρα μας λόγω της πανδημίας covid- 19.

 

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να συμβάλλουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί: στις 13,14 και15 Απριλίου 2020, 9 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (έναντι Δημαρχείου Κερατσινίου- Ελ. Βενιζέλου 200) στην κινητή μονάδα «Οδυσσέας» του Οργανισμού  «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. «Αττικό».

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με προγραμματισμένα ραντεβού, ώστε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

Για τη δήλωση ενδιαφέροντος και το κλείσιμο ραντεβού παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 4615337- 210 4633489- 210 4006658 εσωτ. 102 (ώρες επικοινωνίας καθημερινά: 9 π.μ. - 2 μ.μ.).

 

Τέλος, οι εθελοντές αιμοδότες θα ενημερώνονται στις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές για τον τρόπο μετάβασής τους στον χώρο της αιμοδοσίας και για το ποια άδεια κυκλοφορίας και αιτιολογία χρειάζεται. 

 

ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ- ΔΙΝΩ ΕΛΠΙΔΑ

επιστροφή στην κορυφή