Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ

ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ

Μένουμε σπίτι, αλλά βγαίνουμε για να προσφέρουμε αίμα και να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη. Η προτροπή του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας γίνεται πράξη από νωρίς  το πρωί σήμερα, στην πλατεία Κύπρου, από δεκάδες κατοίκους της περιοχής μας.

Η ανταπόκριση των δημοτών είναι συγκινητική, καθώς πολλά είναι τα ραντεβού που έχουν κλειστεί για αιμοδοσία. Οι κάτοικοι της πόλης μας στηρίζουν έτσι έμπρακτα την προσπάθεια για τη συγκέντρωση μονάδων αίματος και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται στη χώρα μας λόγω της πανδημίας covid- 19.

Υπενθυμίζεται πως την αιμοδοσία πραγματοποιεί ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό».

Στο Κέντρο Αιμοληψίας της κινητής μονάδας «Οδυσσέας», το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό λαμβάνει ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα για τους προσφέροντες αίμα, οι οποίοι ενεργά στηρίζουν τους συμπολίτες και δείχνουν για άλλη μια φορά το πρόσωπο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Όσοι/ες ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα μπορούν να κλείσουν ραντεβού στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 4615337- 210 4633489- 210 4006658 εσωτ. 102 (ώρες επικοινωνίας καθημερινά: 9 π.μ. - 2 μ.μ.).

Οι εθελοντές αιμοδότες θα ενημερώνονται στις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές για τον τρόπο μετάβασής τους στον χώρο της αιμοδοσίας και για το ποια άδεια κυκλοφορίας και αιτιολογία χρειάζεται.

επιστροφή στην κορυφή