Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΤΟ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Στο υπό ανέγερση Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στο Κερατσίνι, υποδέχθηκε χθες ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τον οποίο συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου και ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΥ∆ΕΠ) της Περιφέρειας Αττικής Δ. Δρόσης. Παρόντες επίσης ήταν ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Χ. Ροϊλός και εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας.

Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων, καθώς και για τον σημαντικό ρόλο που αναμένεται να διαδραματίσει για την περιοχή η νέα δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας υπογράμμισε πως «το υπό ανέγερση Κέντρο Υγείας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά». Ο Χρ. Βρεττάκος τόνισε επίσης, ότι «για περίπου 20 χρόνια, κάτοικοι και δημοτικές αρχές, πάλευαν για την ανέγερσή του. Αυτό, πήρε σάρκα και οστά, χάρη στην εξαιρετική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την πρώην περιφερειάρχη κ. Δούρου, τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Γαβρίλη και τον υπουργό Υγείας της προηγούμενης κυβέρνησης. Αυτή η συνεργασία συνεχίζεται και σήμερα με τη νέα Περιφερειακή Αρχή, με στόχο την αποπεράτωση του έργου και την κατάλληλη στελέχωσή του. Στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωσή του, με σκοπό η νέα δομή να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας προς τους πολίτες».

επιστροφή στην κορυφή