Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

TΑ ΜΟΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ

TΑ ΜΟΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ

Την κραυγή αγωνίας της τοπικής κοινωνίας και το επιτακτικό αίτημα για απομάκρυνση των ρυπογόνων εγκαταστάσεων από την περιοχή, εξέφρασε σήμερα το πρωί, 6/6/2020, ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Παράλληλα, σημείωσε πως "ό,τι στοιχεία έχουμε, τα έχει το αρμόδιο υπουργείο. Ακουσα τον κ. Χατζηδάκη, να κάνει λόγο για νέες μετρήσεις. Έχει το Δημόκριτο και το Αστεροσκοπείο να του πουν όσα χρειάζεται. Αυτά είναι υπεκφυγές". Και πρόσθεσε ότι "κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να επιλέξει αν θέλει στηρίξει τη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής με πρακτικό τρόπο. Χορτάσαμε με λόγια συμπάθειας".

Ο Χρ. Βρεττάκος απάντησε επίσης και στην επίθεση που γίνεται στο πρόσωπό του ότι ανήκει σε συγκεκριμένη "παρέα", υπογραμμίζοντας ότι "η μόνη παρέα μου, είναι η παρέα των συνδημοτών μου", σημειώνοντας ότι αυτών τα συμφέροντα θα συνεχίζει να προασπίζεται. Έτσι, συμπλήρωσε "αύριο θα με δείτε να σας μιλάω για ένα άλλο επιχειρηματικό σχέδιο στην περιοχή μου, αυτό της Cosco που θέλει να μετατρέψει την πόλη σε κρανίου τόπου και θα' μαι απέναντι. Θα κατηγορηθώ όμως για αυτή μου τη στάση ότι εξυπηρετώ συμφέροντα άλλων. Θα σας πω για τα σκουπίδια όλου του λεκανοπεδίου, που θέλουν να τα φέρουν στην πόλη μου και θα' μαι και σε αυτό απέναντι. Θα καταγγέλομαι πάλι ότι εξυπηρετώ άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Δυστυχώς". Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του δημάρχου παρακάτω:

https://www.facebook.com/XristosVrettakosMayor/videos/1125715814472211/UzpfSTEwMDAwNTA5MDY3ODk1MDoxNTIwMzA2NTYxNDgyMzUy/

 

επιστροφή στην κορυφή