Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 09:21

47η συνεδρίαση Οικονομοκής Επιτροπής

Προσκαλείσθε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του Ν. 3852/2010), την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 13:30, στο γραφείο Δημάρχου.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

ΘΕΜΑ 1ο:  «ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ-ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015».

 

ΘΕΜΑ 2ο:  «ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α΄ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Β΄ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟΕΡΓΩΝ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015».

 

ΘΕΜΑ 3ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

ΘΕΜΑ 4ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

 

ΘΕΜΑ 5ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΜΟΛΟ ΤΖΑΜΟΠΟΡΤΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ».

 

ΘΕΜΑ 6ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2 ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ».

 

ΘΕΜΑ 7ο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015».

 

ΘΕΜΑ 8ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΠΟΥ, ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ – ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015».

 

ΘΕΜΑ 9ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑΜΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ, ΚΗΠΑΙΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015».

 

 

ΘΕΜΑ 10ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΟΜΗΝΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ».

 

ΘΕΜΑ 11ο: «ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ 273/2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ¨ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ 8ου ΕΡΓΟΥ: ¨ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009¨ (ΣΥΝΕΧ. ΕΡΓΟ Δ.Ε.Κ.)¨».

 

ΘΕΜΑ 12ο: «ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 361/2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ¨ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ (ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΝΤΥΠΑ, ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΚΛΠ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ (ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΦΑΓΗΤΟ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 20/9/2015¨».

 

ΘΕΜΑ 13ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ (ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΝΤΥΠΑ, ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΚΛΠ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ (ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΦΑΓΗΤΟ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 20/9/2015».

 

ΘΕΜΑ 14ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 185,00 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ κα ΑΝΑΤΣΙΤΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ».

 

ΘΕΜΑ 15ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 317.31 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΗ».

 

ΘΕΜΑ 16ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΗΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΥ Β.Μ.».

 

ΘΕΜΑ 17ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΗΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΥ Κ.Χ.».

 

ΘΕΜΑ 18ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΗΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΥ Τ.Σ.». 

 

ΘΕΜΑ 19ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΗΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΥ Κ.Ξ.Σ.».

 

ΘΕΜΑ 20ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΗΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΥ Δ.Ι.».

 

ΘΕΜΑ 21ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΥ Π.Γ.».

 

ΘΕΜΑ 22ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ».

  • 42η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 18/8/2015
  • 43η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 25/8/2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

  • Διευθύνσεις
  • Τμήματα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

 

ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση