Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 10:37

Η ΚΟΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ- ΑΜΦΙΑΛΗ

Λίγο πριν τη νέα χρονιά…
Εορταστική συναυλία με την Κ.Ο.Α. στην Πλατεία Νίκης στην Αμφιάλη

Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή και γεννά μουσικούς συνειρμούς με αισιόδοξη διάθεση, ξορκίζοντας την κατήφεια και τη μελαγχολία.

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, λοιπόν, «επιστρατεύουμε» ένα μεγάλο μουσικό σύνολο στο πνεύμα των ημερών! Τέσσερις τρομπέτες, τέσσερα τρομπόνια, δύο κόρνα, μία τούμπα και κρουστά. Αποτέλεσμα: Μια ιδιαίτερα κεφάτη και εορταστική συναυλία, λίγο πριν την εκπνοή του 2017. Το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Metallon», το απόγευμα (18.00) της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Νίκης στην Αμφιάλη, αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει και καλωσορίζει με χαμόγελο τη χρονιά που έρχεται...

Η συναυλία (ανοιχτή στο κοινό), εγκαινιάζει την ευρύτατη συνεργασία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τόσο με πολιτιστικές εκδηλώσεις όσο και με κοινωνικο-εκπαιδευτικές δράσεις, που θα διατρέξουν όλη τη νέα χρονιά.

Το δυναμικό «Metallon», θα παρουσιάσει ένα γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα που περιλαμβάνει διάσημες χριστουγεννιάτικες, αγαπημένες κινηματογραφικές αλλά και τζαζ μελωδίες όπως είναι τα έργα των Τσαϊκόφσκυ, Μέντελσον, Μπιζέ, Στράους, Μίλερ, Γκέρσουιν και πολλά άλλα!

Το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών Metallon αποτελείται από τους μουσικούς της Κ.Ο.Α.: Γιάννη Καραμπέτσο, Παναγιώτη Μπαλαμό, Διονύση Αγαλιανό, Απόστολο Καλογιάννη (τρομπέτες), Δημήτρη Φρόνιμο, Σπύρο Κάκο (κόρνα), Κωνσταντίνο Αυγερινό, Ευάγγελο Καραμπά, Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, Σπύρο Βέργη (τρομπόνια), Γεώργιο Ραράκο (τούμπα), Σπύρο Λάμπουρα (κρουστά).

Εμείς βάζουμε τη μουσική… Το μόνο «εισιτήριο» που ζητάμε από τους ακροατές είναι η καλή τους διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο!

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση