Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 11:26

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ»

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και φέτος που έδειξαν δεκάδες συμπολίτισσές μας για τη διήμερη δράση 27 και 28 Μαρτίου, που διοργάνωσαν ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με το Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας, με τον τίτλο «Ένα δώρο στον εαυτό σου…».

Μόλις 2 ώρες χρειάστηκαν από τη στιγμή που αναρτήθηκε στη σελίδα του Δήμου μας η είδηση για τη διήμερη δράση, ώστε να κλείσουν όλα τα προβλεπόμενα ραντεβού σε ώρες ιατρείου. Οι γυναίκες της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν εξετάσεις: Ψηλάφηση μαστού, λήψη ΤΕΣΤ ΠΑΠ, πλήρη γυναικολογική εξέταση, υπερήχους γεννητικών οργάνων, υπερήχους μαστών, υπερήχους θυροειδούς και συνταγογράφηση ψηφιακής μαστογραφίας.

Η δράση επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας (Ταξιαρχών 128), καθώς και στο τοπικό ιατρείο της Ευγένειας - Χαραυγής (Τραπεζούντος 37 και Βύρωνος), από γυναικολόγους και μαίες, ώστε οι συμπολίτισσές μας να γνωρίσουν από κοντά τις παροχές υγείας που προσφέρουν οι δύο υποδομές.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αφορμή την 8 Μάρτη, έχει αφιερώσει όλο τον μήνα σε πολύπλευρες δράσεις που αφορούν τη γυναίκα, τις ανάγκες της, τις διακρίσεις που δέχεται καθώς και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της για όλες τις πτυχές της ζωής της.

Η δράση ευελπιστούμε να επαναληφθεί σε δύο μήνες, καθώς η μεγάλη συμμετοχή των γυναικών και το ενδιαφέρον τους, έδειξαν ότι είναι αναγκαία.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση