Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 10:43

1ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+

Το 1 ο ΓΕΛ Κερατσινίου διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 4/6/2019 και ώρα 7.30 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», Ε. Μπενάκη 70 Κερατσίνι, όπου θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus KA1 με τίτλο: “Με όραμα ένα θετικό και δημιουργικό σχολείο..!”.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Erasmus KA1 και η διάχυσή του στην εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία. Μεταξύ των άλλων θα κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα έρευνας στάσεων των μαθητών σχετικά με τα συναισθήματά τους και την ποιότητα της σχολικής ζωής. Στη συνέχεια θα γίνει περιγραφή ενός παραδείγματος εφαρμογής της θετικής ψυχολογίας σε μια ανθρωπιστική δράση στο σχολείο μας. Μεταξύ των ομιλητών η κυρία Φανή Κουδιγκέλη, Εκπαιδ.Ειδικής Αγωγής, ΠΕ70, MSc Σχολικής Ψυ-χoλογίας, Ph.D Θετικής Ψυχολογίας, Συντον. Εκπαιδ.Έργου Στερεάς Ελλάδας θα μιλήσει για τη θετική εκπαίδευση ως μια νέα πρόκληση και η κυρία Ζέτα Κωνσταντινίδου, Msc Σχολικής Ψυχολογίας, Προϊστ.Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγ.Δημ.Υγείας του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, θα παρουσιάσει την υλοποίηση ενός πιλοτικού προγράμματος σχετικά με τις σχέσεις των εφήβων την εποχή των social media στο σχολείο μας. Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν σε αυτό υπάρχουν στην ιστοσελίδα του σχολείου http://1lyk-kerats.att.sch.gr και στο Blog https://happyschool18141202.wordpress.com/ .

 

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα σε pdf:

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση