Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 09:32

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΗΣ «ΓΛΑΥΚΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Όμορφες χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα γούρια, μικρά δώρα για τις γιορτές και ημερολόγια, από τους νέους, τις νέες και τις εθελόντριες του Συλλόγου «Γλαύκα», μπορεί κανείς να βρει στην έκθεση που πραγματοποιεί και φέτος ο ίδιος ο Σύλλογος, στο αίθριο του δημαρχείου Κερατσινίου- Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200- Κερατσίνι).

Η έκθεση θα διαρκέσει από αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου μέχρι Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκέπτονται από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Την Τρίτη η έκθεση θα πλαισιωθεί με μουσική και τραγούδια.
-Στις 12.30 π.μ. η χορωδία του Β΄ ΚΑΠΗ Κερατσινίου
-Στις 6.00 μ.μ. η χορωδία των παιδιών της Γλαύκας.

Υπενθυμίζεται πως η Γλαύκα είναι πολιτιστικός και ψυχαγωγικός σύλλογος, ο οποίος δημιουργήθηκε από εθελοντές, γονείς, επιστήμονες, προκειμένου να απασχολεί δημιουργικά νέους με νοητική και κινητική αναπηρία και υποστηρίζεται από τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, ο οποίος παρέχει τον χώρο δραστηριοτήτων και το πούλμαν μετακίνησης με ράμπα. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία και την κοινωνική ένταξη των νέων, παρέχοντας ευκαιρίες δημιουργικής δράσης και συμμετοχής σε προγράμματα που αναπτύσσουν τις δεξιότητες και προάγουν την ποιότητα ζωής των συμμετεχόντων.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση