Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 13:31

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ"

Τη σημαντική εικαστική έκθεση «μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ στους Δασκάλους μας», που συνεχίζει να εκτίθεται έως 30 Ιανουαρίου στον Χώρο Τέχνης, πρώην ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΧΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ (Κωνσταντινουπόλεως 51, Κερατσίνι), πρόκειται να επισκεφτούν τμήματα σχολείων της πόλης μας, στο πλαίσιο δράσης που έχει να κάνει με τη διαφορετικότητα.

Συγκεκριμένα, στις 27 Ιανουαρίου τμήματα του 2ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Δραπετσώνας, θα επισκεφθούν την έκθεση, ενώ σειρά θα πάρει το Καλλιτεχνικό Σχολείο της πόλης στις 29 Ιανουαρίου. Σκοπός μάλιστα της επίσκεψης των παιδιών του Καλλιτεχνικού Σχολείου, είναι οι μαθητές να εμπνευστούν από την έκθεση και στη συνέχεια, σε ένα πλαίσιο αλληλεπίδρασης, να οργανωθεί ένα εργαστήρι στον χώρο του σχολείου για να δημιουργηθούν έργα με το ίδιο θέμα.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο: Ώρες επισκέψεων: 6:30 μ.μ. - 9:30 μ.μ. καθημερινώς, εκτός Δευτέρας.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γιώργος Αγγελίδης, Γρηγορία Βρυττιά, Όλγα Ζιρώ, Ελένη Θεοδωρίδου, Ηλίας Μπουντανιώτης, Αθηνά Νικολάου, Γιώργος Παγγοζίδης, Γιώργος Παπακαρμέζης, Σπυριδούλα Πολίτη, Έλιο Σαμαράς, Βασιλική Σοφρά, Νίκος Τόλης.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση