Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 1-2-3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΣΙΝΕ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

Οι ταινίες του τριημέρου, 1-2-3 Μαρτίου, στον χειμερινό κινηματογράφο της πόλης μας "Μελίνα Μερκούρη" (Εμμ. Μπενάκη 70- Αμφιάλη), με γενική είσοδο 3 ευρώ:

Η Επόμενη Μέρα Μιας Σχέσης 
Geu-hu / The Day After
1, 2 & 3/ 3/2019

Δραματική, 2017, Α/Μ, Διάρκεια: 97'
Κορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Χονγκ Σανγκ-σου με τους: Κιμ Μιν-Χι, Χάε - Χίο Κουόν , Σάε - Μπίεοκ Κιμ.
Επικεντρωμένος στο ανταγωνιστικό παιχνίδι των δύο φύλων, ο Χονγκ κρατά στη μία πλευρά του κάδρου τον συναισθηματικά αδύναμο και μπερδεμένο ήρωά του, δουλεύοντας πάνω στη δυναμική την οποία αναπτύσσει το διαφορετικό δίπολο που σχηματίζει με κάθε θηλυκό «αντίπαλο». Αλλάζοντας διαρκώς οπτική γωνία, θέτει ηθικά διλήμματα, εκφράζει ψυχολογικές ανασφάλειες και εξωτερικεύει ερωτικές επιθυμίες, ενώ με ένα ευρηματικό μοντάζ κι ένα υπόγειο, ανατρεπτικό χιούμορ δίνει σε χαρακτήρες και γεγονότα επιπλέον μία, εκ πρώτης όψεως αφανή διάσταση.

 

 

Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει 
Mary Poppins Returns
1, 2 & 3/ 3/2019
Μουσική, 2018, Έγχρ. Διάρκεια: 130'
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Μεταγλωτισμένο
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ με τους: Έμιλι Μπλαντ, Έμιλι Μόρτιμερ, Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ
Στο Λονδίνο του ’30 ο Μάικλ Μπανκς, χήρος μετά το θάνατο της γυναίκας του, αγωνίζεται να διατηρήσει το πατρικό του σπίτι ενάντια στις ύπουλες πρακτικές της τράπεζας. Τα μικρά παιδιά του προσπαθούν μάταια να τον βοηθήσουν, μέχρι που εμφανίζεται η μυστηριώδης, ιπτάμενη νταντά Μαίρη Πόπινς. Η Μαίρη Πόπινς καταφέρνει να θυμίσει τα παιδικά χρόνια, να γλυκάνει τις απώλειες, να φέρει στο νου αναμνήσεις.