Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 10-11-12 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ “Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ”

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 10-11-12 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ “Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ” (ΕΜΜ. 70, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΑΜΦΙΑΛΗ). ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 3 ΕΥΡΩ.

Ο ευγενικός κύριος Λινκ 
10, 11 & 12/ 5/ 2019

Animation, 2019, Έγχρ. Αμερικανο-καναδική ταινία, Διάρκεια: 95', Μεταγλωτισμένο Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ. Τις φωνές τους δανείζουν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Κωστής Μαραβέγιας.
Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα καλόψυχο θηρίο που αποτελεί το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη), που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

 

 

Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει 
If Beale Street Could Talk
10, 11 & 12/ 5/ 2019

Δραματική 2018, Έγχρ. Διάρκεια: 119'
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπάρι Τζένκινς με τους: Ρετζίνα Κινγκ, Κίκι Λέιν, Στίβεν Τζέιμς.
Χάρλεμ, αρχές δεκαετίας του ’70. Η Tish (Kiki Layne) και ο Fonny (Stephen James) είναι πολύ ερωτευμένοι. Η ζωή τους ανατρέπεται όταν ο Fonny φυλακίζεται για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει. Η Tishα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και αγωνίζεται να αποδείξει την αθωότητα του.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος Barry Jenkins επιστρέφει - μετά το οσκαρικό Moonlight - με το «Αν η οδός Μπιλ μπορούσε να μιλήσει», υποψήφια για 3 Όσκαρ: Β’ Γυναικείου Ρόλου, Διασκευασμένου Σεναρίου & Μουσικής. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του James Baldwin, μία διαχρονική και συγκινητική ιστορία αγάπης για τον αδιάσειστο δεσμό ενός ζευγαριού και τη δύναμη της αφροαμερικανικής οικογένειας σε μία σκληρή εποχή προκαταλήψεων και ρατσισμο.