Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Συνάντηση είχε σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, αποτελούμενη από τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών» Π. Διαλινάκη, τον επικεφαλής της παράταξης «Μαζί μπορούμε» Φ. Καμπούρη και τον επικεφαλής της παράταξης «Κερατσίνι- Δραπετσώνα Αλλάζουμε» Π. Καμά, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φ. Γεννηματά και πολυμελή αντιπροσωπεία του κόμματος αποτελούμενη από τους Χρ. Πρωτόπαπα, Π. Βλάχο, Γ. Αρβανιτίδη, Χ. Δούκα και Γ. Αποστολόπουλο, για την τροπολογία σχετικά με τη μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από την πόλη μας.

Μετά τις συναντήσεις με τις Κ.Ο. της ΝΔ, του ΜέΡΑ25 και του ΚΚΕ, η αντιπροσωπεία του Δήμου μετέφερε σήμερα και στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. την απόφαση της πόλης για την άμεση μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών μέσα από τον οικιστικό ιστό. Παράλληλα ζήτησε τη σαφή θέση του κόμματός της για το ζήτημα, καθώς και την υιοθέτηση της σχετικής τροπολογίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συζήτηση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Από την πλευρά της η Φ. Γεννηματά δήλωσε ότι θα στηρίξει την τροπολογία του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από την περιοχή. Επίσης, πρόσθεσε ότι ενδεχομένως και η ίδια προσωπικά να κάνει παρέμβαση στη Βουλή για το ζήτημα. Τέλος, όπως ανέφερε «το ΚΙΝΑΛ προτίθεται να πάρει από τον Σεπτέμβριο πρωτοβουλίες για το σοβαρό θέμα της πόλης, με εκδηλώσεις και δράσεις για τη δική του πρόταση σχετικά με την ανάπλαση της περιοχής των Λιπασμάτων», ζητώντας σε αυτό και τη συνδρομή του Δήμου.