Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

 

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση και με αφορμή τις ημέρες των εορτών, μοίρασε σήμερα (24/12), τρόφιμα, κουβέρτες και είδη ατομικής υγιεινής σε άστεγους συνδημότες μας, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση τους κάτω από αντίξοες συνθήκες.

 Αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη στήριξης της ευάλωτης αυτής ομάδας των συμπολιτών μας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να σταθούν στο πλάι των  άπορων συνανθρώπων μας με υλική και ψυχοκοινωνική στήριξη.   

 Η δράση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι άνθρωποι υποδέχτηκαν με χαμόγελο και χριστουγεννιάτικες ευχές το κλιμάκιο της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου που τους έδωσε με τη σειρά του, δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο αγώνα που δίνουν για μια αξιοπρεπή ζωή.

 Η ανθρωπιά και η κοινωνική χρησιμότητα είναι η οδός που έχουμε διαλέξει καιρό τώρα για να καταφέρουμε να ανασάνουμε μέσα στο ζοφερό μέλλον που διαφαίνεται για άλλη μία φορά μπροστά μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και το επόμενο διάστημα. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα είναι φωτεινά παραδείγματα αλληλεγγύης και γι αυτό θα είμαστε πάντα περήφανοι.