Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 25 χρόνια δράσης του έχει στηρίξει χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα βίας, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά που εξαφανίστηκαν, που βρίσκονται ή κινδυνεύουν να βρεθούν σε συνθήκες φτώχειας. Όλα αυτά τα παιδιά, δεν θα τα είχαν καταφέρει αν δεν υπήρχαν όλοι όσοι αγκάλιασαν τις δράσεις του Οργανισμού.

 Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, ενημερώνει τους κατοίκους του, ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί Λαχειοφόρο Αγορά ώστε να συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι πόροι και να καλυφθούν οι αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών Φροντίδας που διατηρεί σε όλη την Ελλάδα, στα οποία έχουν βρει μέχρι σήμερα μία πραγματική οικογένεια εκατοντάδες παιδιά.

 Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τους λαχνούς του μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσει για περισσότερες πληροφορίες & σημεία διάθεσης στο 11040. Εν μέσω πανδημίας η ανάγκη για αλληλεγγύη είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ. Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά χαμόγελα