Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ–ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

 

πασχ

 

Μέσα στη δύσκολη πραγματικότητα των ημερών, λίγες  μέρες μάς χωρίζουν από τις εορτές του  Πάσχα τη  γιορτή που αναδεικνύει και σηματοδοτεί μηνύματα διαχρονικά για την αγάπη, την αλληλεγγύη, την προσφορά, τη θυσία, τη λύτρωση, την ολοκλήρωση. Μία ολοκλήρωση του καθένα ξεχωριστά, μέσα από μία ακατάπαυστη πορεία προσέγγισης των άλλων και εξισορρόπησης των ατομικών και κοινωνικών επιθυμιών και στόχων.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος μας, σε όλη τη διάρκεια της απαιτητικής και μακρόχρονης πορείας της πανδημικής κρίσης, συνεχίζει να προσφέρει με εντεινόμενο ρυθμό τις υπηρεσίες του στα μέλη των Κ.Α.Π.Η.: κοινωνική υποστήριξη των ηλικιωμένων μελών και των οικογενειών τους, νοσηλευτική φροντίδα για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των χρόνιων προβλημάτων υγείας αλλά και στήριξη στη διαδικασία πραγματοποίησης του εμβολιασμού τους, ψυχολογική υποστήριξη, φυσιοθεραπευτικές συνεδρίες και οικογενειακή βοήθεια για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης της καθημερινής ζωής των ηλικιωμένων ατόμων.

Εν όψει των εορτών  του Πάσχα, θα αποσταλούν ευχετήριες κάρτες στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. και θα προσφερθούν τσουρέκια και λαμπάδες σε μοναχικούς ηλικιωμένους συμπολίτες μας, ως μία συμβολική κίνηση προσέγγισης και ενδυνάμωσης, με την ευχή να βγούμε όσο γίνεται πιο αλώβητοι και δυνατοί από τη σκληρή αυτή αναμέτρηση και να βρεθούμε και πάλι ΟΛΟΙ μαζί, υγιείς και ασφαλείς στα Κ.Α.Π.Η. μας.