Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» ο Γιώργος Αραβιάδης

Η Δραπετσώνα έγινε πιο φτωχή. Πέθανε σε ηλικία 66 χρονών ο τέως δήμαρχος Δραπετσώνας Γιώργος Αραβιάδης, από ανακοπή καρδιάς, στο σπίτι του.

Ο εκλιπών, διετέλεσε δήμαρχος της Δραπετσώνας το διάστημα 2003-2006, ενώ εκλεγόταν επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος της πόλης.

Συνέδεσε το όνομα του με μια σειρά από πολύ σημαντικές διεκδικήσεις και δράσεις για τον Δήμο, ενώ επί των ημερών του η Δραπετσώνα απαλλάχτηκε ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από δύο ρυπογόνες βιομηχανίες, οι οποίες για χρόνια «στοίχειωναν» τους κατοίκους της πόλης. Το εργοστάσιο Λιπασμάτων και την υαλουργία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του ενοποιημένου Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας σενεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 4 Μαΐου και αποφάσισε η κηδεία του αείμνηστου Γιώργου Αραβιάδη να γίνει με δημοτική δαπάνη. Επίσης αποφάσισε να δοθεί το όνομα του εκλιπόντα σε μία οδό ή πλατεία της πόλης μας.

 

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε για τον θάνατο του Γιώργου Αραβιάδη: «Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στη σύζυγο του αείμνηστου Γιώργου Αραβιάδη, στους γιους και στους οικείους του. Ο Γιώργος Αραβιάδης υπήρξε ένας άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα και ένας πολιτικός με όραμα. Άνθρωπος με απέριττη ειλικρίνεια και λιτότητα στον τρόπο σκέψης, με λαϊκή θυμοσοφία και ανοιχτή καρδιά για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και τους κατοίκους του, που αγάπησε και τον αγάπησαν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτόν τον μεγάλο Δραπετσωνίτη».

 

Η κηδεία του αείμνηστου Γιώργου Αραβιάδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαίου στο Νεκροταφείο Σχιστού. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας στις 16:00.

 

Το Γραφείο Τύπου

Κερατσίνι, 5/5/2011

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας