Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

ΟΙ ΝΕΟΙ MEΣΑ Σ’ ΟΛΑ

ΟΙ ΝΕΟΙ MEΣΑ Σ’ ΟΛΑ
Παρασκευή 29 Απριλίου τα νεανικά συγκροτήματα «Άνευ Όρων», «Only Sundays» και «Oblivion Lighthouse» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 8 μ.μ. ομιλία του Ψυχολόγου MSc Γιώργου Μπρισκόλα για το άγχος που αντιμετωπίζουν οι νέοι εν όψει εξετάσεων & προβολή της ταινίας «Μικρά βήματα σ’ έναν μεγάλο κόσμο» της βραβευμένης σκηνοθέτιδας Καλλιόπης Λεγάκη. Σάββατο 7 Μαΐου, στις 8 μ.μ. παράσταση stand-up comedy που φέρει τον ευρηματικό τίτλο «Δύσκολα τα Πράγματα»

Με σύνθημα «Μη ζεις στον κόσμο τους. Αναζήτησε σ’ αυτόν τον δικό σου», η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου εγκαινιάζει την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», έναν περιεκτικό κύκλο εκδηλώσεων με σημείο αναφοράς τους νέους  και τίτλο «Οι Νέοι Μέσα Σ΄ Όλα».

Πρόκειται για μια φρέσκια και πολυδιάστατη πρόταση που αποσκοπεί στην ανάδειξη της νεανικής δημιουργίας σε τοπικό επίπεδο, αλλά και την επαφή των νέων με την σύγχρονη καλλιτεχνική παραγωγή και ιδίως τις εναλλακτικές φόρμες. O κορμός των εκδηλώσεων  διαρθρώνεται γύρω από τους άξονες μουσική, κινηματογράφος, θέατρο, σκίτσο και συζήτηση.

Την Παρασκευή 29 Απριλίου, στο προσκήνιο έρχεται η σύγχρονη μουσική παραγωγή της πόλης, με τα νεανικά συγκροτήματα «Άνευ Όρων», «Only Sundays» και «Oblivion Lighthouse», που φιλοδοξούν να μετατρέψουν το θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Αμφιάλης σε μια εναλλακτική μουσική σκηνή με κυρίαρχο το νεανικό στοιχείο.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 8 μ.μ., με την ομιλία του Ψυχολόγου MSc Γιώργου Μπρισκόλα για το άγχος που αντιμετωπίζουν οι νέοι εν όψει εξετάσεων, αλλά και την προβολή της ταινίας «Μικρά βήματα σ’ έναν μεγάλο κόσμο» της βραβευμένης σκηνοθέτιδας Καλλιόπης Λεγάκη.

Η ταινία παραγωγής του 2006, παρουσιάζει τους μαθητές ενός Γυμνασίου στο Κερατσίνι που αποφασίζουν να ανεβάσουν μια θεατρική παράσταση και να καταγράψουν με μια κάμερα όλη τη διαδικασία. Έτσι συγκεντρώθηκαν περίπου τριάντα παιδιά 15 χρονών και δημιούργησαν μια παράσταση βασισμένη στις προσωπικές εμπειρίες και βιώματά τους. Μετά το πέρας της προβολής, θα ακολουθήσει συζήτηση με τη σκηνοθέτιδα.

Ο κύκλος εκδηλώσεων «Οι Νέοι Μέσα Σ΄’όλα» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 8 μ.μ., με την παράσταση stand-up comedy που φέρει τον ευρηματικό τίτλο «Δύσκολα τα Πράγματα» και στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός και μετρ του είδους Γιώργος Χατζηπαύλου.

Καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» θα φιλοξενηθεί έκθεση σκίτσου και ζωγραφικής των τμημάτων εφήβων της ΔΗΚΕΠΟΚ.

Χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων είναι το forfree.

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Υποδομή Γεωχωρικών Πληροφοριών

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δημοτικό Κολυμβητήριο

Φεστιβάλ στη θάλασσα

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Γόνιμο Έδαφος - Πολυχώρος Λιπασμάτων

Your Europe - Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

BannerSVAK

DigitalRequest