Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

 Τα καλλιτεχνικά τμήματα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας στο πλαίσιο της στήριξης της ερασιτεχνικής δημιουργίας και της προώθησης της  πολιτιστικής άνθισης της πόλης μας ξεκινούν της εγγραφές στην Μικτή Χορωδία και στην  Φιλαρμονική Ορχήστρα

 Η Μικτή Χορωδία Κερατσινίου – Δραπετσώνας  λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Χριστίνας Ρόκκου εδώ και πολλά χρόνια. Στα πλαίσια των μαθημάτων οι χορωδοί διδάσκονται φωνητική και ακολουθούν ασκήσεις στήριξης και σωστής τοποθέτησης της φωνής. Μόνη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας είναι να είστε ενήλικες και ν’ αγαπάτε το χορωδιακό τραγούδι. Οι ενδιαφερομενοι/ες μπορούν ν’ απευθύνονται στις γραμματείες των καλλιτεχνικών τμημάτων ή να προσέλθουν στις πρόβες της χορωδίας για να συναντηθούν με την μαέστρο Δευτέρα και Πέμπτη στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (Εμμ. Μπενάκη 70).

 Η νέα Φιλαρμονική Ορχήστρα Κερατσινίου Δραπετσώνας θα λειτουργήσει υπό την καθοδήγηση της μουσικού Νεκταρίας Μπακαρόζου. Αν είσαι 9 έως 27 ετών και ξέρεις ένα πνευστό ή κρουστό μουσικό όργανο ή αν επιθυμείς να μάθεις ένα μουσικό όργανο και ταυτόχρονα να διδαχθείς μέσα από την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα μουσικό σύνολο, επικοινώνησε με τις γραμματείες των καλλιτεχνικών τμημάτων και δήλωσε συμμετοχή.

  Η συμμετοχή τόσο στην Μικτή Χορωδία όσο και στην Φιλαρμονική είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

 Γραμματείες καλλιτεχνικών τμημάτων: Πολιτιστικό Κέντρο Α. ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ (Μ.Ασίας 24), Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 – 21.00, τηλέφωνο επικοινωνίας 2132074674. Πολιτιστικό Κέντρο Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ  (Εμμ. Μπενάκη 70), Δευτέρα- Παρασκευή 9.00 -21.00, τηλέφωνο επικοινωνίας 2104000510.