Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

«Κουβεντιάζοντας για την Πίστη»

Πρωτοποριακή ημερίδα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Μια εκδήλωση ιδιαίτερα σημαντική, όσο και ασυνήθιστη (στις μέρες μας) έγινε από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στον πολιτιστικό χώρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ».

Η εκδήλωση με θέμα: «ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ» οργανώθηκε από την ΔΗΚΕΠΟΚ και τη μουσικό Νίνα Γρηγορέα.

Το σύνολο των παρευρισκομένων, σε πνεύμα κατάνυξης, που συνάδει εξάλλου με τις Άγιες Ημέρες που διάγουμε, παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία, τις συζητήσεις, αλλά και τις χορωδίες των ναών.

Βασικός ομιλητής ο σχολικός σύμβουλος των θεολόγων κ. Αλέξανδρος Καρυώτογλου, σε μία εισήγηση, σύγχρονη και εμπεριστατωμένη, που προκάλεσε πλήθος παρεμβάσεων και ανταλλαγή απόψεων.

Συμμετοχή στην εκδήλωση είχαν και οι παρακάτω εκκλησιαστικές χορωδίες: Βυζ. Χορός Αγ. Παντελεήμονα Δραπετσώνας-Κερατσινίου, ανδρικός χορός Παναγίας των Βλαχερνών,  μικτή χορωδία Αγ. Ευθυμίου, ανδρικός χορός Αγ. Γεωργίου, που απέδωσαν επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους.

Σημαντικές και πολλές οι παρουσίες…

Ανάμεσα σε άλλους παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Χρονόπουλος, οι αντιδήμαρχοι, Νίκος Οικονομάκης και Πέτρος Καψοκόλης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, Μαϊλη Μαρία, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Σενικίδου, Τάσος Βενέτης, Διονύσης Θεοχάρης, η αντιπρόεδρος της Εν. Δημ. Κοινοφελούς Επιχείρησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας Νίνα Γρηγορέα, ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου π. Πολύκαρπος, σεβαστοί πατέρες από τους Ιερούς Ναούς του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και πλήθος δημοτών που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο.

Μια εκδήλωση που στις μέρες μας, μοιάζει αναγκαιότητα, ολοένα και περισσότερο…

 

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας