Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασπίδα προστασίας στα ΚΑΠΗ της πόλης

Πασχαλινές ευχές από το Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του εν όψει των ημερών του Πάσχα, ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής επισκέφθηκε όλα τα ΚΑΠΗ της πόλης και παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν για τον εορτασμό των άγιων ημερών που διανύουμε.

Ποιήματα, δοξολογίες, αποσπάσματα από έργα λογοτεχνών και ποιητών που αναφέρονται στα Πάθη του Χρηστού, ήταν τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας θέλησαν να υμνήσουν την θυσία του Θεανθρώπου για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Ο Δήμαρχος της πόλης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ. Γεωργακοπούλου, Δατσέρη, Κουλούκη, Καψοκόλη, την πρόεδρο των ΚΑΠΗ Κερατσινίου κ. Τσοτσάνη, τον πρόεδρο των ΚΑΠΗ Δραπετσώνας κ. Κύρου, καθώς και από μέλη της Δημοτικής Αρχής ευχήθηκαν «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με αγάπη και υγεία».

«Με τη σημερινή εορτή, αποδεικνύετε ότι οι άνθρωποι τις τρίτης ηλικίας είναι άτομα δραστήρια, γεμάτα ζωή και αγάπη. Το παράδειγμα του Σίμωνος Κυρηναίου που κουβάλησε τον Σταυρό του Θεανθρώπου στην πορεία προς το Γολγοθά, ας είναι για μας αρχή σε όλη μας τη ζωή. Το Πάσχα είναι μια κορυφαία στιγμή αγάπης που πρέπει να μας δίνει δύναμη καθημερινά. Δεν είναι πρώτη φορά που η Ελλάδα περνάει δύσκολα και που πρέπει να σηκώσει το Σταυρό της. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή της πόλης, είμαστε κοντά σε κάθε πολίτη και προσπαθούμε να κάνουμε πράξη κάθε μορφή βοήθειας που μπορούμε να προσφέρουμε. Η ενσωμάτωση των ΚΑΠΗ στο Δήμο που τα προστάτεψε από την κατάργηση τους, το κοινωνικό φαρμακείο, το κοινωνικό παντοπωλείο, η κοινωνική κάρτα στήριξης και ιατρικής περίθαλψης των μακροχρόνια ανέργων και η επιτροπή εθελοντισμού είναι μερικές από τις ενέργειες που δείχνουν την έμπρακτη αγάπη μας. Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.»

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας